A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Хмільницький центр первинної медико-санітарної допомоги" Хмільницької міської ради

У громаді працюють мобільні медбригади Червоного Хреста.

Дата: 20.09.2023 10:34
Кількість переглядів: 17

У громаді працюють мобільні медбригади Червоного Хреста.

Медичні послуги стають ще ближчими в нашій громаді, особливо для мешканців найбільш віддалених сіл, серед яких є чимало переселенців.

Завдяки партнерству Департаменту охорони здоров’я та реабілітації Вінницької ОВА із організацією Червоного Хреста створено мобільні медичні бригади, які їздять по громадах і надають медичну допомогу.

«Медична бригада в нашій громаді працює від 30 серпня 2022 року. Вже були виїзди до сіл Лісне, Медведівка, Іванівці, Теси, Лисогірка та Шевченка. Фахівці проводять прийом на базі пунктів здоров’я. Вони здійснюють первинний огляд, виконують УЗД-дослідження, швидкі тести на визначення рівень цукру в крові та гепатит. Результати досліджень передаються сімейним лікарям. Це – велика підмога нашим закладам первинного рівня і найголовніше, що пацієнти не витрачають час, ресурси і зусилля на доїзд до міських медичних закладів для проведення потрібних обстежень», - розповідає Лариса Дубова, директорка КНП «Хмільницький центр первинної медико-санітарної допомоги» Хмільницької міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора