A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Хмільницький центр первинної медико-санітарної допомоги" Хмільницької міської ради

Гастроскопія

Дата: 23.09.2023 16:44
Кількість переглядів: 10

Як безоплатно пройти гастроскопію?

   Гастроскопія (або езофагогастродуоденоскопія) - це дослідження, яке дозволяє обстежити стравохід, шлунок та дванадцятипалу кишку за допомогою ендоскопа, що вводиться через рот. Гастроскопія дозволяє виявити на ранніх стадіях онкозахворювання перелічених органів травлення. Розповідаємо, як пройти также обстеження безоплатно

   Гастроскопія є безоплатною :

   для людей віком від 50 років - за пакетом “Езофагогастродуоденоскопія”

   для пацієнтів, які не досягти 50 років - за пакетом “Профілактика, діагностика, спостереження, лікування та реабілітація пацієнтів в амбулаторних умовах”.

   Незалежно від віку, щоб пройти обстеження безоплатно, потрібно мати направлення сімейного або лікуючого лікаря, наприклад - гастроентеролога.

   Далі необхідно обрати медичний заклад, який має договір з НСЗУ за відповідним пакетом - “Езофагогастродуоденоскопія” чи “Профілактика, діагностика, спостереження, лікування та реабілітація пацієнтів в амбулаторних умовах”.

   Знайти ці медичні заклади можна на дашборді “Укладені договори про медичне обслуговування населення за програмою медичних гарантій” https://bit.ly/42zjUFS або зателефонувавши до контакт-центру НСЗУ за номером 1677.

   Зателефонуйте до лікарні та уточніть порядок запису на прийом.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Зверніть увагу, в поліклініках, які надають послуги за пакетом “Профілактика, діагностика, спостереження, лікування та реабілітація пацієнтів в амбулаторних умовах” треба уточнити за наявність відповідного ендоскопічного обладнання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора