A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Хмільницький центр первинної медико-санітарної допомоги" Хмільницької міської ради

Страх перед медичними процедурами

Дата: 25.09.2023 19:37
Кількість переглядів: 18

Страх перед медичними процедурами - зовсім не рідкісне явище 

Багато дітей,почувши про візит до лікаря,починають панікувати ще вдома або у черзі біля дверей маніпуляційного кабінету. Відчувши біль при ін’єкціях чи щепленнях одного разу, дитина запам’ятовує ситуацію у найдрібніших деталях.

Раді повідомити, що у нашому Центрі з’явилось чудо-сонечко Buzzy, яке допомагає знайти спільну мову, уникнути негативних емоцій та полегшує процес вакцинації у маленьких пацієнтів.

Сонечко Buzzy було розроблене кілька років тому лікарем Емі Бакстер для свого сина, який панічно боявся уколів і відмовлявся відвідувати лікаря при необхідності щеплення. Тому жінка розробила простий пристрій, що зменшує больові відчуття та тривожність під час ін’єкційних процедур.

У корпусі сонечка знаходиться механізм,що створює приємну вібрацію,а крила мають охолоджуючий ефект.

Вібрація і холодний компрес зменшують чутливість нервових закінчень і завдяки цьому болючість ін’єкцій зменшується. За даними медичних досліджень, цей пристрій зменшує больові відчуття у дітей на 50%.

За допомогою зручного ремінця сонечко можна закріпити на руці, нозі, животику. Лікар розміщує сонечко на 30-60 секунд поруч з місцем, куди буде робитися ін’єкція.

Сонечко Buzzy допомагає знайти спільну мову, уникнути негативних емоцій та полегшує процес проведення ін’єкційних процедур у маленьких пацієнтів.

Чудо сонечко чекає на знайомство з вашими дітлахами!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора