A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Хмільницький центр первинної медико-санітарної допомоги" Хмільницької міської ради

Паліативна допомога - це про життя

Дата: 27.09.2023 21:03
Кількість переглядів: 16

Паліативна допомога - це про життя

З 01 січня 2023 року у комунальному некомерційному підприємстві «Хмільницький центр первинної медико - санітарної допомоги» Хмільницької міської ради працюють мобільні медичні бригади,які надають медичну, соціальну та психологічну допомогу пацієнтам з невиліковними захворюваннями та їх сімʼям.

Паліативна допомога спрямована на забезпечення найкращої якості життя пацієнтів з невиліковними захворюваннями. Допомогу надають сімейні лікарі та медичні сестри, які виїжджають до пацієнтів додому.

Мережа мобільних медичних бригад Центру на дому проводять медичні маніпуляції,обстеження,навчають по догляду за хворими родичів,а також проводять лабораторні обстеження. Надають пацієнту та його родичам психологічну допомогу та підтримку.

Паліативна допомога надається безоплатно за програмою медичних гарантій у рамках угоди з Національною службою здоровʼя України.

Головне завдання паліативної допомоги - надання пацієнтові та його родичам відчуття,що вони «не на одинці» із важким захворюванням.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора