A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Хмільницький центр первинної медико-санітарної допомоги" Хмільницької міської ради

Комплекти холестерометрів

Дата: 01.10.2023 18:51
Кількість переглядів: 25

Баланс холестерину є одним із ключових показників здоровʼя серцево - судинної системи. Підтримка здорового балансу між шкідливим холестерином ( ліпопротеїнами низької щільності - ЛПНП) і корисним холестерином (ліпопротеїнами високої щільності - ЛПВП) необхідна для здоровʼя серця.

За сприяння міського голови Миколи ЮРЧИШИНА та міжнародно - технічної допомоги,наданої PATH Агенцією Сполучених Штатів з міжнародного розвитку (USAID),в цілях реалізації проекту «Підтримка зусиль у протидії туберкульозу в Україні»,нашим Центром було отримано апарат EasyTouch для вимірювання рівня глюкози/холестерину у крові (у кількості 30 штук) та тест-смужки до нього.

Даний пристрій має два види смужок,для проведення двох методів досліджень:

1.Електрохімічний метод - вимір рівня глюкози;

2.Спектрофотометричний метод- вимір рівня холестерину.

Сьогодні,29 вересня 2023 року, адміністрація Центру ПМД передала комплекти холестерометрів завідувачам амбулаторій для використання у їх подальшій роботі.

Обстеження на вміст холестерину в крові відтепер можна буде пройти у кожній сільській амбулаторії ЗПСМ абсолютно БЕЗКОШТОВНО.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора