A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Хмільницький центр первинної медико-санітарної допомоги" Хмільницької міської ради

Аналізатори сечі

Дата: 17.10.2023 12:23
Кількість переглядів: 20

Аналізатори сечі - є невід'ємною частиною діагностики захворювань сечовивідної системи та можуть бути використані як для одиночних аналізів, так і для регулярного моніторингу стану пацієнта.

За сприяння міського голови Миколи ЮРЧИШИНА та міжнародно - технічної допомоги,наданої PATH Агенцією Сполучених Штатів з міжнародного розвитку (USAID),в цілях реалізації проекту «Підтримка зусиль у протидії туберкульозу в Україні»,нашим Центром було отримано прилад «LabAnalyt - 50» - напівавтоматичний аналізатор сечі та тест-смужки до нього.

Тест-смужки LabAnalyt 11G допоможуть визначити рівень у сечі:

лейкоцитів;

кетонів;

нітритів;

уробіліногену;

білірубіну;

білка;

глюкози;

аскорбінової кислоти;

питомої ваги;

крові.

Адміністрація Центру ПМД передала аналізатори сечі з тест-смужками завідувачам амбулаторій для використання у їх подальшій роботі.

Обстеження відтепер можна буде пройти у кожній сільській амбулаторії ЗПСМ ( амбулаторії ЗПСМ с. Кожухів, амбулаторії ЗПСМ с. Великий Митник, амбулаторії ЗПСМ с. Порик, амбулаторії ЗПСМ с. Журавне, амбулаторії ЗПСМ с. Куманівці, амбулаторії ЗПСМ с. Широка Гребля) абсолютно БЕЗКОШТОВНО.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора