A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Хмільницький центр первинної медико-санітарної допомоги" Хмільницької міської ради

У Хмільницькій ТГ запрацювали перші пункти скринінгу на неінфекційні хвороби !

Дата: 05.12.2023 15:29
Кількість переглядів: 25

   

У Хмільницькій ТГ запрацювали перші пункти скринінгу на неінфекційні хвороби !

 

За сприяння голови Хмільницька міська рада Миколи ЮРЧИШИНА і міжнародно-технічної допомоги,наданої PATH Агенцією Сполучених Штатів з міжнародного розвитку (USAID), в цілях реалізації Проект USAID «Підтримка зусиль у протидії туберкульозу в Україні» розпочали роботу пункти скринінгу населення на неінфекційні захворювання (НІЗ).

   Пункт скринінгу- це запропоновані громадою приміщення, у яких мешканці зможуть пройти скринінг на найбільш поширені НІЗ (артеріальна гіпертензія, цукровий діабет, колоректальний рак, рак простати, рак молочної залози,стан психічного здоровʼя).

Повідомляємо, що пункти скринінгу наявні у:

   Амбулаторіях ЗПСМ :

м.Хмільник, с.Куманівці, с.Великий Митник, с.Порик, с.Широка Гребля, с.Журавне, с.Кожухів.

   Пунктах здоровʼя :

с. Соколова, с. Малий Митник, с.Голодьки, с.Курилівка, с. Березна, с.Шевченка, с.Білий Рукав, с.Вугли, с.Лелітка, с.Томашпіль, с.Олександрівка, с.Кушелівка, с.Колибабинці.

Для організації роботи, пункти скринінгу забезпечені :

   глюкометром, холостерометром, ростоміром дорослим, вагами дитячими/дорослими, електронним тонометром,термометром, пульсоксиметром, стрічкою для вимірювання окружностей, контейнерами для збору відходів та усіма відповідними засобами для прибирання і дезінфекції згідно сучасним вимогам з інфекційного контролю.

   Працюємо та розвиваємось для здоровʼя громади!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора