A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Хмільницький центр первинної медико-санітарної допомоги" Хмільницької міської ради

Спірометрія - метод дослідження прохідності дихальних шляхів

Дата: 18.04.2024 18:49
Кількість переглядів: 1

  

Спірометрія - найбільш простий, доступний і високо інформативний, на сьогоднішній день, метод дослідження прохідності дихальних шляхів.

За сприяння голови Хмільницька міська рада Миколи ЮРЧИШИНА та за кошти місцевого бюджету було придбано спірограф “Heaco” - пристрій,що дозволяє досліджувати функції зовнішнього дихання. Даний пристрій гарно зарекомендував себе у сфері пульмонології для діагностики та контролю бронхіальної астми, хронічної обструктивної хвороби легень, оцінки дихальної системи під час інших захворювань.

Усі бажаючі, що мають проблеми з бронхолегеневою системою, а також діти,яким потрібна спірографія для вступу у ВНЗ, можуть пройти обстеження у нашому КНП «Хмільницький ЦПМСД» Хмільницької міської ради, що знаходиться за адресою: вул.Чорновола Вʼячеслава, 64, м.Хмільник, Вінницька обл., 22000.

Для цього потрібно лише записатися у реєстратурі КНП «Хиільницький ЦПМСД» або за наступними номерами телефонів:

     +380 (4338) 2 33 33;

     +380 (097) 62 64 008;

     +380 (063) 69 02 108.

Окрім того, за вказаними номерами телефонів можна отримати консультацію щодо підготовки до обстеження на спірографію.

Усім задекларованим пацієнтам КНП «Хмільницький ЦПМСД» спірографія проводиться БЕЗКОШТОВНО, а не задекларованим у Центрі ПМД пацієнтам - на платній основі, відповідно до прейскуранту платних медичний послуг, що надаються у КНП «Хмільницький ЦПМСД».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора