A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Хмільницький центр первинної медико-санітарної допомоги" Хмільницької міської ради

12 травня відзначається Міжнародний день медичної сестри

Дата: 16.05.2024 10:34
Кількість переглядів: 15

  

12 травня відзначається Міжнародний день медичної сестри.

 

Це свято було встановлено на честь британської сестри милосердя Флоренс Найтінгейл, яка допомагала пораненим солдатам у Кримській війні. Ця історія символічна для України - зараз, під час війни, українські медсестри виконують неймовірно важливу роботу.

   За сумлінну працю, високий професіоналізм, значний внесок у розвиток охорони здоров’я, відданість справі та з нагоди професійного свята сестри медичні КНП «Хмільницький ЦПМСД» Хмільницької міської ради були відмічені подяками голови Хмільницька міська рада Миколи ЮРЧИШИНА, нагороджені грамотами директора Департаменту охорони здоровʼя та реабілітації Вінницької обласної військової адміністрації Ольги ЗАДОРОЖНЬОЇ.

   Дорогі медсестри! Щиро вітаємо вас із прийдешнім святом. Висловлюємо свою глибоку повагу та вдячність за вашу сумлінну працю.

   Ви - незамінні учасники команди, яка допомагає лікувати, піклуватися та забезпечувати комфорт пацієнтів. Дякуємо за кожен день, який ви присвячуєте медицині.

   Нехай ваша чуйність і доброта повертаються сторицею, а робота радує посмішками пацієнтів. Міцного здоров’я вам, успіхів та нових досягнень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора